Geen zee te hoog

Kinderen die in het Vliegenbos bleven slapen omdat ze thuis niet meer terecht konden; daar ligt de oorsprong van het Gère Paulussen Leefkringhuis in Amsterdam-Noord. Al dertig jaar staat er een unieke instelling, die een dorps karakter verenigt met effectieve hedendaagse bemoeizorg, vooral gericht op multiprobleemgezinnen. ‘Een prachtig voorbeeld van laagdrempeligheid waarbij de hulpverlener vanuit de mensen denkt, met één loket voor alle problemen’, schrijft Lodewijk Asscher, minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, in het voorwoord. Het boek ‘Geen zee te hoog, de unieke aanpak van het Leefkringhuis’ kwam tot stand ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van het Gère Paulussen Leefkringhuis in Amsterdam-Noord.

Auteur: Tom Tossijn
Foto’s:
Maaike Koning
Eindredactie:
Jeroen Kleijne, Loket 5
Grafische vormgeving:
Rob Hoogendorp, Lokaal 3
Druk:
Imago Printsign & Display
Uitvoering:
120 pagina’s met twee full colour-fotokaternen
van elk 12 pagina’s, 21 x 21 cm, softcover
Bestellen:
info@uitgeverijdecember.nl
Prijs:
€ 10

Categorie: Titels

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>