Auteurs

Tom Tossijn

Tom Tossijn heeft jarenlang als maatschappelijk werker in de jeugdbescherming gewerkt. Daarna was hij directeur van het centraal bureau van de Nederlandse Organisatie van Welzijnswerkers. Ook was hij als journalist actief voor de toenmalige tijdschriften Welzijnsweekblad en Tijdschrift voor Maatschappelijk Welzijn. Hij is momenteel freelance schrijver en communicatieadviseur en woont en werkt in Amsterdam-Noord.

Heikelien van der Aa (1969)

Studeerde Nederlands in Amsterdam, werkte als uitgeefassistent en is momenteel zelfstandig corrector/editor. Vindt het leuk om een beetje in huis te rommelen. Woonde een paar jaar samen met Francisco Gevers, tot die keer dat ze het niet erg meer vond dat hij zoek was. Dit is haar eerste boek. Motto: je kunt ook vluchten zonder het huis uit te gaan.

Francisco Gevers (1967)

Studeerde econometrie in Tilburg en werkt bij een pensioenfonds. Knutselt graag en wordt daarbij liefst niet gestoord. Woonde een paar jaar samen met Heikelien van der Aa, maar werd er erg zenuwachtig van dat zij het interieur tweemaal per week veranderde. Dit is zijn eerste boek. Motto: boosheid, geen probleem, maar mag het s.v.p. in een apart kamertje?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>